Over ons

Het verhaal begon eigenlijk al vóór het jaar 2000. Maar het duurde nog tot 2003 om "tropicanapark.be" formeel op het internet te plaatsen. Op aanvraag van enkele mede-eigenaars en vrienden in deze unieke urbanisatie in Denia werden de krachten gebundeld om zo enkele bungalows te verhuren aan zowel Spaanse als niet-Spaanse bezoekers. Sindsdien staan we in voor de organisatie, verhuur en beheer van enkele betere bungalows in het park. Langzaam steeg ook het aantal vakantiebungalows tot de uitgebreide reeks bungalows (20+) die we op vandaag kunnen aanbieden in zowel Fase I, II, III en Fase IV van Tropicana Park.

Onze bedoeling was om zo meer mensen te laten genieten van deze unieke urbanisatie, alsook van de prachtige omgeving waarin het ligt. We doen nog steeds ons best om al onze bezoekers een aangenaam verblijf te garanderen. Van het aantal mensen die regelmatig terugkomen op vakantie lijkt dit alvast aardig te lukken. Niettemin blijven we open staan voor positieve kritiek om zo onze service hopelijk in de toekomst nog te kunnen verbeteren.

Vanaf 2007 begon het aanbod aan vakantieverhuur zich langzaam aan ook buiten de urbanisatie van Tropicana Park af te spelen, en is de naam van onze vakantieservice noodgedwongen tot "Tropi Denia Vacaciones" omgedoopt. Onder deze noemer bieden we nu een uitgebreide reeks vakantiewoningen aan. Alle vakantiehuizen liggen wel nog steeds in en rond Denia, zodat we persoonlijk contact kunnen blijven houden en alle woningen door en door blijven kennen.

Op vraag van verschillende klanten is de volgende logische stap wellicht de verkoop van vakantiehuizen in en rond Denia. Onze plaatselijke relaties, en het overaanbod aan Spaanse huizen die vaak aan een gelegenheidsprijs worden verkocht, brengt vele van onze klanten vaak na een vakantieverblijf op het idee om te investeren in het zwaar door de crisis getroffen Spanje ... Helaas worden we anderzijds ook meer en meer gecontacteerd door plaatselijke eigenaars die hun eigendom gedwongen te koop moeten zetten, zowel in Tropicana Park als daarbuiten... Wellicht zullen we in de toekomst dit aanbod daarom ook meer en meer online zetten. Hou alvast onze website en de publicaties op de sociale netwerken in de gaten ... More to come ...

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie?  Klik hier om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

UP


© Copyright 2016 tropicanapark.es - Tropi Denia Vacaciones
Wij verhuren uw ideale vakantie accommodatie aan de Costa Blanca, Denia / Spanje


Tropi on Facebook Tropi on Twitter