welkom
omgeving
kenmerken
bungalows
kaart
prijzen
reakties
Welkom in "Tropicana Park" - 4 unieke & heerlijk groene urbanisaties nabij de luxe jachthaven van Denia
Proef van het goede leven in Denia, het hartje van de Marina Alta en het begin van de Costa Blanca.

De urbanisaties van Tropicana Park liggen vlakbij La Marineta Casiana, een ondiepe baai met zandstrand. Het voetpad langs het strand loopt verder tot de beroemde Las Rotas (Les Rotes) rotskust, een maritiem natuurreservaat met beschermde fauna en flora. De urbanisaties in Tropicana Park liggen bovendien aan de voet van de Montgo berg (natuurreservaat), op een boogscheut van de dorpskern van Denia, en vlakbij de nieuwe luxe jachthaven "La Marina de Denia" en de prestigieuze zeilclub van Denia.

De aaneengeschakelde bungalow-appartementen liggen in een verbluffende en unieke vakantie omgeving, rustig gelegen maar toch vlakbij alles.
Denia zelf is een van origine karaktervol vissersdorp aan de Spaanse kust, uitgegroeid tot een pittig toeristisch stadje dat zijn gasten een uitgebreid natuurschoon te bieden heeft. Denia ligt in het hartje van de Marina Alta, aan het begin van de Costa Blanca. Ten noorden ligt Valencia, ten zuiden ligt Alicante, beide steden op slechts een uurtje rijden.


Tropicana Park urbanisaties: Fase I, II, III en IV
Elke Fase is een omheinde urbanisatie met eigen palmtuin, kinderzwembadje, groot zwembad en bungalow-appartementen er om heen

Fase I Tropicana Park Tropicana Park Fase IV

Tropicana Park bestaat uit 4 carré-vormige domeinen of "Fases" (I tot IV), telkens met één-verdiep hoge bungalow-bloks rond een centraal zwembad. Elke fase of urbanisatie is volledig afzonderlijk van elkaar gebouwd en ligt telkens rondom een ruime tuin met grasperk, bloemen en palmbomen. Elke urbanisatie heeft zijn eigen zwembad en een klein ploeterbadje voor de allerkleinsten. De tuin alsook het zwembad worden dagelijks onderhouden door een tuinman, het hele jaar door. De huisjes zelf zijn type aaneengeschakelde bungalow-appartementen.

Het domein ligt op een boogscheut van Denia dorpscentrum, in een rustige buurt en vlakbij het zandstrand van La Marineta Casiana, en op nog geen kilometer van de beroemde Las Rotas rotsstranden (beschermde natuurkust). Vlak naast het strand ligt de nieuwe "Marina de Denia" jachthaven met een ruime keuze aan bars en restaurants. (Zie Kaart en Locatie.)Denia, kasteel en Montgo berg La Marina de Denia jachthaven Luxe jachtboten Marina de Denia

Alle vakantiehuisjes in Tropicana Park zijn gebouwd en ingericht in een typisch Spaanse Mediterranea Costa-stijl.
Voor meerdere gezinnen of vrienden kunnen we eventueel ook verschillende vakantiehuisjes tegelijk aanbieden, uiteraard al naargelang de beschikbaarheid.

Elke vakantiehuisje heeft een terras aan de voorzijde met zicht op het zwembad en de tuin. De gelijkvloerse vakantiehuisjes hebben een overdekt terras met direkte toegang tot de palmtuin, terwijl de bungalows op het eerste verdiep een open balkon-terras hebben met toegang tot de tuin via een buitentrap. Ook het balkon heeft zicht op het centrale zwembad en de tuin. Er zijn ook enkele duplex bungalows beschikbaar, met gelijkvloers en bovenverdieping.


Oud centrum Denia Centrum van Denia met gemeentehuis Strand van Las Marinas Oud centrum Denia

Bekijk ook de foto's van Tropicana Park urbanisaties en van enkele van onze bungalows en duplex bungalows

Helaas zijn huisdieren niet toegelaten in de tuin van de urbanisaties, althans volgens de huisregels van de urbanisaties.

2010
Tropicana Park***
TripAdvisor
Beoordeel Tropicana Park

© Copyright 2016 tropicanapark.es | tropidenia.es - Tropi Denia Vacaciones
Wij verhuren uw ideale vakantie accommodatie aan de Costa Blanca, Denia / Spanje


Tropi Denia Vakanties op Facebook Tropi Denia Vacaciones on Twitter