welkom
omgeving
kenmerken
bungalows
kaart
prijzen
reakties
Beschrijving van de urbanisaties - Kenmerken en voorzieningen in de bungalow appartementen

Concept Tropicana Park urbanisaties

Tropicana Park bestaat uit vier volledig afzonderlijke urbanisaties (Fase I tot IV). Elke urbanisatie is volledig omheind en heeft een zwembad met tropische tuin, palmbomen, bloemen en grasparket. Ideaal om na een frisse duik wat te zonnebaden in het gras. De tuin en het zwembad worden dagelijks onderhouden.

Alle vier de Fases hebben een erg vergelijkbaar concept: het centraal zwembad met daarrond de omringende bungalows en de gemeenschappelijke tuin. Het zwembad heeft een afzonderlijk ploeterbadje voor de allerkleinsten. Bovendien hebben bijna alle bungalows zicht op het zwembad, zodat de kinderen makkelijk in het oog gehouden kunnen worden, terwijl je van dat welverdiende glas wijn sipt of gewoon wat ligt te luieren.


Tropicana Park urbanisaties
Tropicana Park - urbanisatie Fase I:
C-vormige gesloten urbanisatie met twee automatische hekkens. Eénverdieps bungalows en duplex bungalows. Centraal zwembad in onregelmatige vorm, met kinderzwembadje. Gemeenschappelijke tuin met grasparket.

Tropicana Park - urbanisatie Fase II:
Carré vormige gesloten urbanisatie met twee automatische hekkens. Eénverdieps bungalows en tweeverdieps duplex bungalows. Rechthoekig centraal zwembad, met maanvormig kinderzwembadje. Gemeenschappelijke tuin met grasparket.


Tropicana Park - urbanisatie Fase III:
Carré vormige gesloten urbanisatie met vier automatische hekkens. Eénverdieps bungalows en tweeverdieps duplex bungalows. Rechthoekig centraal zwembad, met maanvormig kinderzwembadje. Gemeenschappelijke tuin met grasparket.


Tropicana Park - urbanisatie Fase IV:
Carré vormige gesloten urbanisatie met vier automatische hekkens. Eénverdieps bungalows en tweeverdieps duplex bungalows. Rechthoekig centraal zwembad, met ovaal kinderzwembadje. Gemeenschappelijke tuin met grasparket.Voorzieningen in de bungalow appartementen

De bungalows hebben elke een terras (balkon of patio) met zicht op de tuin en het zwembad. Het interieur van de bungalows kan wat variëren (sommige werden deels gerenoveerd) , maar het exterieur van de urbanisatie is ontegensprekelijk typisch Mediterrane stijl.
Verder is alles aanwezig voor een comfortabel vakantieverblijf. Hieronder een opsomming van enkele typische kenmerken en faciliteiten in onze aangeboden éénverdieps-bungalows. Voor een gedetailleerde beschrijving van een bepaalde bungalow appartement, gelieve ons te contacteren.

Swimming pool Alle bungalow appartmenten hebben toegang tot het openlucht zwembad en het kinderzwembadje van de urbanisatie.
bedrooms Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, of met 1 tweepersoonsbed.
couch bed Woonkamer met tweepersoons slaapbank, of met eenpersoons slaapbank en lade bed.
Babybedje (reisbedje) en babystoeltje beschikbaar op aanvraag (naargelang beschikbaarheid)
kitchen Open keuken, met keukengerief, koelkast, kookplaten, microgolfoven.
Washing machine Wasmachine beschikbaar in alle bungalows.
Dishwasher Sommige bungalows hebben een vaatwasmachine (meestal niet).
Tub with shower headShower Badkamer met ligbad of douche, lavabo, toilet/bidet.
Satellite TV TV Sateliet TV en/of Spaanse digitale ontvangst (afhankelijk van bungalow).
Air conVentilators Airconditioning en/of plafondventilators (afhankelijk van bungalow).
internet De meeste van onze huisjes hebben nu een private internetlijn geïnstalleerd met goeie internetsnelheid en WiFi (tot 10 Mbps snelheid). Op aanvraag kan deze lijn geaktiveerd worden. De service wordt aangeboden aan een lage kostprijs: slechts 10€ per week.
parking Er is voldoende parkeerplaats rond de urbanisaties en rond het aanliggend parkje. Enkel tijdens het topseizoen (midden juli tot midden augustus) kan het wat zoeken zijn tijdens de piekuren.
No pets Helaas, huisdieren zijn niet toegelaten in de urbanisatie, volgens de huisregels van de gemeenschap.

Heb je meer informatie nodig of wil je reserveren ? Contacteer ons dan gerust vrijblijvend.

Verder hebben we nu ook enkele twee-verdieps duplex bungalows in ons portfolio. De duplexen zijn geschikt voor een gezin van maximum 4 á 5 personen. Deze hebben twee tweepersoons-slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping. De hoofdslaapkamer heeft een balkonterras. Beneden is de woonkamer (meestal met sofabed), keuken, toilet of badkamer met douche en patio. Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen van de duplexen, gelieve ons te contacteren.

© Copyright 2016 tropicanapark.es | tropidenia.es - Tropi Denia Vacaciones
Wij verhuren uw ideale vakantie accommodatie aan de Costa Blanca, Denia / Spanje


Tropi Denia Vakanties op Facebook Tropi Denia Vacaciones on Twitter